Grafik og content til de sociale medier

768_INSTA

Readaktør på Instagram

I 2020 har jeg været redaktør for Visuelt Forums Instagram (VIF), en specialgruppe under Dansk Journalistforbund. Min rolle har været at skabe en profil, der inspirerer, engagere og synliggør medlemmerne.

Jeg interviewede medlemmer, skrev fagligt content og tegnede mobilvenlig grafik. Jeg kontaktede fagspecialister, der leverede indhold om typografi og bogdesign.

Resultat: Over 200 % flere følgere, større synlighed og et øget engagement fra medlemmer.

Se VIF instagram her.

 

For at kommunikerer mange forskellige typer content er Illustrationsstilen er “moderne retro” . Det vil sige enkle og uhøjtidelige motiver i en afstemt farvepalette.

Grafikpakke, der klæder dig på til de sociale medier

Med relevante opslag styrker du både dit brand og din relation tilkunder eller medlemmer. Men måske har du ikke en SoMe afdeling i din virksomhed? Det er her, jeg kommer ind.

Pakke nr 1

Instagram

Jeg streamliner din profil visuelt, så den matcher dit brand og det indhold, du gerne vil dele. Du modtager billeder, der kan opdateres, så du selv kan forny dit content fremover.

Du får:
Din visuelle stil: Farver, typografi og fotostil

12 billedegrafikker til 12 post:
4 x post til at kommunikere en holdning
4 x posts til at kommunikere en nyhed,
4 x posts til at indeholde en CTA

12 stories
Samme  12 post i et format, så du kan lave stories om content og ikoner til  højdepunkter på din profil

PRIS: 5.000 Kr. (ex moms)

Pakke nr 2

Synlig på flere platforme

Du har allerede et logo og et visuelt udtryk, og vil gerne være synlig på Facebook, LinkedIn og Instagram. Du leverer billedmaterialet. Jeg designer grafikken og udarbejder de korrekte formater.

Du får:
Topbanner x 2 (Facebook og LinkedIn)
Profilbillede x 3 (Facebook, LinkedIn og Instagram)
PRIS: 2.500 Kr.
(ex moms)


SoMe kampagne

Annoncering

Ønsker du at skabe synlighed omkring en begivenhed med en banner annonce? Eller har du behov for en kampagne, der kommunikerer dit budskab over tid?

Jeg designer kampagne eller annoncer, der passer til dit budskab, brand og målgruppe. Jeg har gode samarbejdspartnere indenfor tekstforfattelse.

Fortæl mig, hvad du har brug for, så udarbejder jeg et konkret tilbud.

Skal jeg hjælpe dig med sociale medier?
Kontakt mig pr email Ulla@designeriet.com Eller ring til T: 22 32 88 47

Danskere bruger i gennemsnit 7 timer og 35 min dagligt online på medier og underholdning

Sociale Medier i Danmark

Ifølge DR Medieforskning 2019 bruger vi hver dag 7 timer og 35 min på medier incl streaming af film, flow TV, radio, aviser, podcasts osv. Mange aktiviteter forgår simultant. Vi ser Netflix og checker Twitter eller Facebook.

  • 78% af alle danskere på sociale medier dagligt.
  • 64% bruger Facebook. 
  • 26% ser YouTube
  • 25% er på Instagram dagligt.
  • 24% bruger SnapChat
  • 20% af de 9-14 årige er på TikTok dagligt

Hvem bruger de sociale medier?

Globalt er vi 7,3 milliarder mennersker på jorden. Ud af dem er der 2.3 milliarder unikke brugere på Facebook hver måned, 2 milliarder på YouTube og 1.5 millarder på Instagram. YouTube har flest mandlige følgere, Facebook og Instagram fifty-fifty.

Instagram er mest populær blandt de 30-40 årige:
71% af alle globale brugerne er under 35. De er interesserede i at opdage nye brands. Derfor er det platformen, hvor du kan fortælle om nyeprodukter via annoncer.

Hvilken platform er bedst for mig?

Bliv ven med din målgruppe på Instagram. Giv din kommunikation et vedkommende touch: inspirér og motiver. Engager dit publikum med stories og opslag, konkurrencer og tips. På Instagram er tonen generelt positiv.

LinkedIn er den seriøse platform for alle professionelle. Gør din målgruppe klogere på din expertise. Forkæl dem med den nyeste data. Tilføj aktuelle billeder og infografik, som dit netværk deler med deres netværk.

Facebook er stadigvæk den platform med flest brugere. På Facebook viser vi hvem, vi er – og hvem, vi gerne vil være. Hvad der betyder noget for os og hvilke holdninger, vi har. Debatten blomstrer på godt og ondt. På Facebook kan du med fordel samle din målgruppe i fællesskaber, og derfra drive din kommunikation over på dit website.

Designeriet  Ulla Korgaard 
Æblestien 1, 4tv  2300 København S.
CVR: 26  95  11  51

Email: ulla@designeriet.com

Tlf:  22  32  88  47

Hits: 335