Det enkle budskab rammer plet på de sociale medier

Jeg udviklede og illustrerede en kampagne om erhvervsskolerne på Facebook og Instagram

Kender du skolehjem?

Skolehjem er ukendte for de fleste
Erhvervsskolerne har brug for flere elever og øge kendskabet om muligheden for at bo på et skolehjem under uddannelsen.

RESULTAT
Jeg tegnede en række enkle, farverige og humoristiske illustrationer, der var synlige, selv på Facebook feeds på telefonen.

Kampagnen kørte som målrettede Facebook annoncer. Den blev brugt som profilering på Facebook topbanner, opslag og som Instagram posts og på ditbarnsfremtid.dk.

Tekstforfatter er Bo Feierskov

Lad os finde en god løsning til dig
T: + 45 22 32 88 47

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Ulla, for hun har et smittende humør - samtidig med at hun er en dygtig og stilstikker grafiker. Man kan altid være sikker på at hun følger tingene helt til dørs. Stor anbefaling herfra.

Bo Feierskov, Tekstforfatter, Konsortiet

Er du synlig nok på de rette kanaler?

Grafikpakker til SoMe
Formater og pixels er min hverdag, og jeg kan hjælpe dig med det meste fra grafik til gif-animation. Jeg sørger for at udvikle din grafik og udarbejde filer i de rigtige formater. Jeg tilbyder en samlet pakke, der sikrer kontinuitet over flere platforme

PAKKE 1: Identitet på de Sociale Medier
Du har allerede et logo og et visuelt udtryk, som du gerne vil have synligt på Facebook, linkedIn og Instagram som topbanner og profilbillede. Du leverer billedmaterialet. Jeg designer grafikken og udarbejder de korrekte formater.
Pris fra 3.000 kr (ex moms)

Budskaber og annoncering på de sociale medier
Ønsker du at skabe synlighed omkring en begivenhed, poste et opslag eller en annonce eller har du behov for en kampagne, der kommunikerer dit budskab henover tid. Jeg udvikler unikke SoMe grafiker og designer en kampagne med et relevant udtryk, der passer til dit budskab og din målgruppe. Fortæl mig hvad du har brug for, så udarbejder jeg et konkret tilbud.

Hvem bruger de sociale medier?
Globalt er vi 7,3 milliarder mennersker på jorden. Ud af dem er der 2.3 milliarder unikke brugere på Facebook hver måned, 2 milliarder på YouTube og 1.5 millarder på Instagram.

YouTube har flest mandlige følgere, Facebook og Instagram fifty-fifty.

 

SoMe i Danmark
Ifølge DR Medieforskning 2019 forbruger en gennemsnitsdansker 7 timer og 35 min på medier.
Det gælder streaming af film, nyheder, flow TV, radio, aviser, podcasts osv. Mange af disse aktiviteter forgår simultant. Mens vi ser Netflix checker vi lige vores Twitter eller Facebook profil.
Faktisk er 78% af alle danskere aktive på sociale medier dagligt. Facebook er med med 64% brugere mest populær. Og der langt til nr to på listen: YouTube, som 26% anvender dagligt. 25% vælger Instagram og 24% SnapChat hver dag. TikTok er populær hos de 9-14 årige, hvor 20% af bruger platformen hver dag.

Instagram
Instagram er mest populær blandt de 30-40 årige: 71% af alle globale brugerne er under 35. De er interesserede i at opdage nye brands. Derfor er det platformen, hvor du kan fortælle om nye produkter via annoncer.

En simpel animation tilføjer dynamik til en event

Jeg bidrog til, at en event blev synlig på Facebook

Lancering af en ny uddannelse
FGU er helt  ny uddannelse, som erstatter produktionsskolerne. For at fortælle om uddannelsen udgives en håndbog rettet mod undervisere. Håndbogen har jeg også designet, og den lanceres ved en event.

RESULTAT
Jeg har tilrettelagt håndbogen, “KLAR. PARAT. FGU!”. Bogens kapitler er farvekodede og fotos udvalgt, så de også kan fungere som opslag på SoMe. Gæsterne til eventen blev inviteret via Facebook og via email.

VIDEO
Animation til opslag på Facebook, Instagram og indlagt i invitationen på email.

For at høre mere om grafik til de sociale medier, kontakt mig:
T: +45 22 32 88 47

Designeriet  Ulla Korgaard  Nørrebrogade 5c Baghuset 2. Sal. 2200 København N.
CVR: 26  95  11  51

Email: ulla@designeriet.com

Tlf:  22  32  88  47