Grafikpakker, der klæder dig på til de sociale medier

Med relevante opslag styrker du din branding og kunde- eller medlemsrelation. Men måske har du ikke en SoMe afdeling i din virksomhed? Det er her, jeg kommer ind. Jeg designer billedsiden til dit indhold med skabeloner, så du nemt kan fortsætte SoMe-arbejdet på egen hånd.

PAKKE 1: INSTAGRAM
Jeg streamliner din profil visuelt, så den matcher dit brand og det indhold, du gerne vil dele. Du modtager billeder, der kan opdateres med tekst, så du selv kan forny dit content fremover.

Du får:
Din visuelle stil
Information om hvilke farver, typografi og fotostil,  du skal anvende til en professionel profil, du selv kan vedligeholde.

12 billedegrafikker til 12 post:
4 x post til at kommunikere en holdning
4 x posts til at kommunikere en nyhed, som du selv kan opdatere igen og igen
4 x posts, til at indeholde en CTA

12 stories
Samme  12 post i et format, så du kan lave stories om content og ikoner til højdepunkter på din profil

PRIS: 5.000 Kr. (ex moms)

Instagram: Visuelt Forum, en specialgruppe under Dansk Journalistforbund.

PAKKE 2: IDENTITET TIL FLERE PLATFORME
Du har allerede et logo og et visuelt udtryk, og vil gerne være synlig på Facebook, LinkedIn og Instagram. Du leverer billedmaterialet. Jeg designer grafikken og udarbejder de korrekte formater.

Du får:
Topbanner x 2 (til Facebook og linkedIn)
Profilbillede x 3 (Facebook, linkedIn og Instagram)
PRIS: 2.500 Kr.
(ex moms)

Facebook: Undervisningsfilmene, “Med Matematik på arbejde”

ANNONCERING OG KAMPAGNE
Ønsker du at skabe synlighed omkring en begivenhed fx med en banner annonce. Eller har du behov for en kampagne, der kommunikerer dit budskab over tid. Jeg udvikler en annoncer eller kampagne, der passer til dit budskab, brand og målgruppe. Jeg har gode samarbejdspartnere indenfor tekstforfattelse. Fortæl mig, hvad du har brug for, så udarbejder jeg et konkret tilbud.

Facebook: Kampagne for Erhvervsskolerne

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Ulla, for hun har et smittende humør - samtidig med at hun er en dygtig og stilstikker grafiker. Man kan altid være sikker på at hun følger tingene helt til dørs. Stor anbefaling herfra.

Bo Feierskov, Tekstforfatter, Konsortiet

Hvilken platform skal jeg vælge?

Bliv ven med din målgruppe på Instagram. Giv din kommunikation et vedkommende touch: inspirér og motiver. Engager dit publikum med stories og opslag, konkurrencer og tips. På Instagram er tonen generelt positiv.

LinkedIn er den seriøse platform for alle professionelle. Gør din målgruppe klogere på din expertise. Forkæl dem med den nyeste data. Tilføj aktuelle billeder og infografik, som dit netværk deler med deres netværk.

Facebook er stadigvæk den platform med flest brugere. På Facebook viser vi hvem, vi er – og hvem, vi gerne vil være. Hvad der betyder noget for os og hvilke holdninger, vi har. Debatten blomstrer på godt og ondt. På Facebook kan du med fordel samle din målgruppe i fællesskaber, og derfra drive din kommunikation over på dit website.

 

Hvem bruger de sociale medier?
Globalt er vi 7,3 milliarder mennersker på jorden. Ud af dem er der 2.3 milliarder unikke brugere på Facebook hver måned, 2 milliarder på YouTube og 1.5 millarder på Instagram.
YouTube har flest mandlige følgere, Facebook og Instagram fifty-fifty.

 

SoMe i Danmark
Ifølge DR Medieforskning 2019 bruger vi hver dag 7 timer og 35 min på medier incl streaming af film, flow TV, radio, aviser, podcasts osv. Mange aktiviteter forgår simultant. Vi ser Netflix og checker Twitter eller Facebook.

  • 78% af alle danskere på sociale medier dagligt.
  • 64% bruger Facebook. 
  • 26% ser YouTube
  • 25% er på Instagram dagligt.
  • 24% bruger SnapChat
  • 20% af de 9-14 årige er på TikTok dagligt

Instagram
Instagram er mest populær blandt de 30-40 årige: 71% af alle globale brugerne er under 35. De er interesserede i at opdage nye brands. Derfor er det platformen, hvor du kan fortælle om nye produkter via annoncer.

Det enkle budskab rammer plet på de sociale medier

Jeg udviklede og illustrerede en kampagne om erhvervsskolerne på Facebook og Instagram

Kender du skolehjem?

Skolehjem er ukendte for de fleste
Erhvervsskolerne har brug for flere elever og øge kendskabet om muligheden for at bo på et skolehjem under uddannelsen.

RESULTAT
Jeg tegnede en række enkle, farverige og humoristiske illustrationer, der var synlige, selv på Facebook feeds på telefonen.

Kampagnen kørte som målrettede Facebook annoncer. Den blev brugt som profilering på Facebook topbanner, opslag og som Instagram posts og på ditbarnsfremtid.dk.

Tekstforfatter er Bo Feierskov

Lad os finde en god løsning til dig
T: + 45 22 32 88 47

Vi er meget taknemmelige for Ullas mange bidrag og er top imponerede over hendes evne til at formidle budskaber med farver, streger og illustrationer.

Kira Gilling Hansen. DitBarnsFremtid. Region Midt

For at høre mere om grafik til de sociale medier, kontakt mig:
T: +45 22 32 88 47

Designeriet  Ulla Korgaard  Nørrebrogade 5c Baghuset 2. Sal. 2200 København N.
CVR: 26  95  11  51

Email: ulla@designeriet.com

Tlf:  22  32  88  47