Få et visuelt og informativt CV

Et infografisk CV giver din professionelle og faglige historie personlighed

Vis dine erfaringer, kompetencer og personlighed med ét samlet billede.

I et infografisk CV kan man med form og farve prioritere informationen, og skabe et nuanceret billede af dig, som person.
CV’et giver et overblik på kompleksiteten i dit liv og din karriere, som er effektivt  ved præsentationer og i jobsøgning.
På billedet ser du som eksempel mit CV, men dit CV bliver naturligvis skræddersyet til dig.

Dansk Selskab for Patientsikkerhed

Infografikker, der kommunikerer patientforløb og kontakt og hyppighed til forskelligt sundhedspersonale frem til eventuel amputation.
På grund af emnets seriøsitet, er en nøgtern grafisk stil valgt.
Infografik

Helsefondens fundats

  Visualisering af Helsefondens fundats egnede fondens tre uddelingsområder i en enkel infografisk stil.

 

Ulla er super kompetent, idérig og god til at fange fondens dna og formidle den grafisk. Ulla er med i de fleste grafiske processer og har bl.a. udviklet fondens nye logo og layout på hjemmesiden, samt diverse grafikker. 

Lise Bonnevie, Direktør, Helsefonden  

ikoner grafisk design infografik

PufinId

Er serie brandede ikoner udviklet til PufinId, der specialiserer sig i at beskyttelse mod counterfeiting af luksusvarer, dokumenter og produkter til bil- og flyindustrien.

PufinId har udviklet et randomiseret mærke, som hverken kan kopieres eller fjernes. Det kan aflæses via en app, hvorved produktets autenticitet og historie kan verificeres.

Skal jeg også hjælpe dig med infografik eller ikoner?
Kontakt mig på ulla@designeriet.com

Designeriet · Ulla Korgaard · Nørrebrogade 5C · Baghuset 2 sal · 2300 København S · T: 22 32 88 47 · ulla@designeriet.com · CVR 26951151