Et stærkt brand begynder med et logo

Jeg har udviklet visuelle identiteter og tegnet logos til forskellige virksomheder. Her ses eksempler fra medicinal-, matematik-, biotek-, økonomi- og restaurations- branchen. Og en enkelt lufthavn.

Medicinsk canabis – renset for de euforiserende stoffer er CiBiD udvundet af danske hampplanter og derfor helt naturligt. Logosymbolet er en forenkling af et hampblad og farven en ren og sanitær grøn.

Et samarbejde med MarketingSelector

Fastcom – RDF teknologi til højteknologiske chips, der kan overvåge cargo undervejs i transporten og livestock på markerne. Denne information transmitteres  tilbage til afsenderen.

Et critical care produkt mod thromobose Indikationen, virkningen og produktet er kompleks og logo henvender sig til speciallæger og KOL. Derfor har dette logo et mere køligt udtryk, og symbolet viser et detaljeret net.
LEO Pharma.

Hobart International Airport kombinerer grafisk en hale fra Tasmaniens nationaldyr, Den Tasmanske Djævel, med kursivskrift for at vise fart og bevægelse.

Matematik på arbejde er titlen på en ny serie undervisningsfilm om danske virksomheder som NOVO, TICRA, DMI m.fl. og den matematik, de anvender. Logo udgør en visuel abstraktion over matematik.

5-stjernet restaurant Astral i Sydney fik et minimalistisk logo, der er spinkelt og elegant i sit udtryk. Skriften er tegnet specielt til logo.

Hvordan skal logo anvendes?

I processen med at udvikle et nyt brand lytter jeg til hvilke mål, du har med dette brand. Hvem ser og bruger brandet, hvordan opleves det og hvor bliver det set?

Et logo skal have en visuel holdbarhed, der kan følge med virksomhedens vækst. Ofte skal der være plads til co-branding og flere produktlinier – som hos CiBiD med produkterne CiBiDVITA.

For at finde det mest relevante og unikke udtryk, analyserer jeg visuelt og kommunikativt  konkurrenter og markedspladsen. Der er mange muligheder for den grafiske udformning. Skal logoet have sit eget symbol som thrombose medicinen ATRYN, eller en markant minimalistisk typografi som ASTRAL Restaurant?

Her ses forskellige logos på et facadeskilt ASTRAL,  en messestand FASTCOM, undervisningsmateriale: Med matematik på arbejde og animation til sociale medier: Udeliv med indlevelse.

768 Astral copy

ASTRAL 5-stjernet restaurant
Logo som udskåret metalskilt ved indgangen til restauranten.

768 Cibid copy

CiBiD GROUP står bag forskellige CBD produkter, her CIBiDVITA.
Logo symbolet bruges aktivt på emballagen og ses i sin helhed,
når æskerne roteres på hylden.

ATRYN nyt Thrombose medicin fra LEO Pharma.
Til lanceringsmaterialet anvendes logo i beskåret form som præg på stofmappe med detailer og information.

FASTCOM udvikler højteknologiske tags til overvågning af cargo og livestock
Produkterne hedder: MicroTAG, E-seal, GGT og ActiveAnimalTAG. Logoet er designet således at nye produkter nemt kan brandes, når portføljen udvides. Forklarende infografik går igen på alle salgsmaterialer.

Udeliv med indlevelse
Naturvejleder Lenette Schunck arrangerer forskellige
svampe- og vandreture i den danske natur. Hendes logo er uhøjtideligt og giver synlighed på sociale medier,  tøj, bil og visitkort.

Læs hvordan iværksætter Anette Riis blev synlig

Skal jeg hjælpe dig med et nyt logo eller revitalisere et eksisterende brand?
Tlf: 22 32 88 47     E-mail: Ulla@designeriet.com

Designeriet · Ulla Korgaard · Æblestien 1· 4 sal · 2300 København S · T: 22 32 88 47 · ulla@designeriet.com · CVR 26951151

Hits: 598