Et stærkt brand begynder med et logo

Jeg har udviklet visuelle identiteter og tegnet logos til forskellige virksomheder. Her kan du se eksempler fra medicinal-, teknologi-, biotek-, økonomi- og restaurations- branchen. Og en enkelt lufthavn.

Medicinsk canabis – renset for de euforiserende stoffer er CiBiD udvundet af danske hampplanter og derfor helt naturligt. Logosymbolet er en forenkling af et hampblad og farven en ren og sanitær grøn.

Et samarbejde med MarketingSelector

Fastcom – RDF teknologi til højteknologiske chips, der kan overvåge cargo undervejs i transporten. Denne information transmitteres  tilbage til afsenderen.

Et medicinal produkt mod coagulering. Indikationen, virkningen og produktet er komplekst og logo henvender sig til specialæger og KOL. Derfor har dette logo et mere køligt udtryk, og symbolet viser et detaljeret net.

Hobart International Airport kombinerer grafisk en hale fra Tasmaniens nationaldyr, Den Tasmanske Djævel, med kursivskrift for at vise fart og bevægelse.

Appen Sheetlet lader dig se dine tal fra Excel på din telefon og giver et hurtigt overblik med grafer og tabeller. Symbolet viser en piechart eller en radar. Logo er synligt på telefonen mellem andre apps. Derfor er farverne anderledes end konkurrenternes.

5-stjernet restaurant Astral i Sydney fik et minimalistisk logo, der er spinkelt og elegant i sit udtryk. Skriften er tegnet specielt til logo.

Har du brug for et logo eller en fornyelse af dit brand, så kontakt mig:
T: + 4522 32 88 47

Et stærkt brand skal vedligeholdes og fornyes

Jeg hjalp LEO Pharma med at synliggøre deres værdier

Fælles værdier, man kan være stolt af
Der er mange muligheder for at vedligeholde og forny sit brand. Kender medarbejdere og kunder virksomhedens værdier? Da LEO Pharma byggede nyt marketinghus, var det oplagt at bruge den 100 m2 store atriumfacade til at kommunikere noget særligt.

 

RESULTAT
Virksomhedens fem corporate værdier: Customer focus, Adaptability, Innovation, Passion og Integrity blev synliggjort igennem hele marketinghuset. Værdierne blev visualiseret som abstrakt typografi og fremstillet som folie. Det resulterede i, at både medarbejdere og besøgende blev bevidste om virksomhedens værdier.

Opgaven er løst i samarbejde med Christine Bandholm fra DesignCure.dk

Ulla put together a small team in charge of both the design, the material selection and sub-contractor and the quality check of the final solution. It is discret and bold at the same time, giving both internal and external people a subtle reminder of the values that are important to us in our daily work. I believe part of the success was based on the fact that she is an exceptional listener, her adaptability and good contacts.

Mette Wagner Kristiansen, Global Strategy & Commercial Excellence, LEO Pharma
frise

Jeg skabte en permanent udstilling, der formidlede historien fra forskning til medicin

Lad alle medarbejdere få et indblik i processen
I store forskningsvirksomheder kan det være en udfordring at vidensdele hele processen, fordi den er så kompleks. Ofte ved man måske kun, hvad ens egen afdeling arbejder med. Men relevant information, formidlet på en forståelig måde, er med til at øge den faglige stolthed.

RESULTAT
Til LEO Pharmas R&D bygning udviklede jeg i samarbejde med forskerne en serie permanente udstillinger. De fortæller om den omfattende og langvarige process fra første videnskabelige hit til færdigudviklet medicin.

Jeg designede bogen om LEO Pharmas første 100 år

Fortæl historien fra begyndelsen
LEO Pharmas 100 års jubilæum gav anledning til at fortælle virksomhedens historie – og dermed en god bid af den danske medicinalindustris historie.

RESULTAT
Jeg har har designet jubilæumslogo og tilrettelagt bogen, som viser nye fotos af den teknologi, som anvendes på det pågældende tidspunkt. På den måde får man kronologisk et meget klart billede af udviklingen indenfor medicinal industrien.

Jubilæumslogo blev benyttet på flag og i forskellige sammenhænge igennem hele året.

Skal jeg hjælpe dig med at vedligeholde dit brand?
T: + 4522 32 88 47

Designeriet  Ulla Korgaard  Nørrebrogade 5c Baghuset 2. Sal. 2200 København N.
CVR: 26  95  11  51

Email: ulla@designeriet.com

Tlf:  22  32  88  47