Et stærkt brand begynder med et logo

Jeg har udviklet visuelle identiteter og tegnet logos til forskellige virksomheder. Her kan du se eksempler fra medicinal-, matematik-, biotek-, økonomi- og restaurations- branchen. Og en enkelt lufthavn.

Medicinsk canabis – renset for de euforiserende stoffer er CiBiD udvundet af danske hampplanter og derfor helt naturligt. Logosymbolet er en forenkling af et hampblad og farven en ren og sanitær grøn.

Et samarbejde med MarketingSelector

Fastcom – RDF teknologi til højteknologiske chips, der kan overvåge cargo undervejs i transporten. Denne information transmitteres  tilbage til afsenderen.

Et medicinal produkt mod coagulering. Indikationen, virkningen og produktet er komplekst og logo henvender sig til specialæger og KOL. Derfor har dette logo et mere køligt udtryk, og symbolet viser et detaljeret net.

Hobart International Airport kombinerer grafisk en hale fra Tasmaniens nationaldyr, Den Tasmanske Djævel, med kursivskrift for at vise fart og bevægelse.

Matematik på arbejde er titlen på en ny serie undervisningsfilm om danske virksomheder som NOVO, TICRA, DMI m.fl. og den matematik, de anvender. Logo udgør en visuel abstraktion over matematik.

5-stjernet restaurant Astral i Sydney fik et minimalistisk logo, der er spinkelt og elegant i sit udtryk. Skriften er tegnet specielt til logo.

Har du brug for et logo og en grafisk identitet, så kontakt mig:
T: + 45 22 32 88 47

Designeriet  Ulla Korgaard  Nørrebrogade 5c Baghuset 2. Sal. 2200 København N.
CVR: 26  95  11  51

Email: ulla@designeriet.com

Tlf:  22  32  88  47

Hits: 58