Et stærkt brand begynder med et logo

Jeg har udviklet visuelle identiteter og tegnet logos til forskellige virksomheder. Her ses eksempler fra medicinal-, matematik-, biotek-, økonomi- og restaurations- branchen. Og en enkelt lufthavn.

Medicinsk canabis – renset for de euforiserende stoffer er CiBiD udvundet af danske hampplanter og derfor helt naturligt. Logosymbolet er en forenkling af et hampblad og farven en ren og sanitær grøn.

Et samarbejde med MarketingSelector

Fastcom – RDF teknologi til højteknologiske chips, der kan overvåge cargo undervejs i transporten og livestock på markerne. Denne information transmitteres  tilbage til afsenderen.

Et critical care produkt mod thromobose Indikationen, virkningen og produktet er kompleks og logo henvender sig til speciallæger og KOL. Derfor har dette logo et mere køligt udtryk, og symbolet viser et detaljeret net.
LEO Pharma.

Hobart International Airport kombinerer grafisk en hale fra Tasmaniens nationaldyr, Den Tasmanske Djævel, med kursivskrift for at vise fart og bevægelse.

Matematik på arbejde er titlen på en ny serie undervisningsfilm om danske virksomheder som NOVO, TICRA, DMI m.fl. og den matematik, de anvender. Logo udgør en visuel abstraktion over matematik.

5-stjernet restaurant Astral i Sydney fik et minimalistisk logo, der er spinkelt og elegant i sit udtryk. Skriften er tegnet specielt til logo.

Arbejdet bag et logo

I processen med at udvikle et nyt brand lytter jeg til hvilke mål, du har med dette brand. Hvem ser og bruger brandet, hvordan opleves brandet og hvor ses det.

Et logo skal have en visuel holdbarhed, der kan følge med virksomhedens vækst. Ofte skal der være plads til co-branding og flere produktlinier – som hos CiBiD med produkterne CiBiDVITA.

For at finde det mest relevante og unikke udtryk, analyserer jeg visuelt og kommunikativt  konkurrenter og markedspladsen. Der er mange muligheder for den grafiske udformning. Skal logoet have sit eget symbol som thrombose medicinen ATRYN, eller en markant minimalistisk typografi som ASTRAL Restaurant.

Hvor ses logoet: på et facadeskilt, emballage, animeret som video, på en pressemedelelse, en PowerPoint,  en messestand, eller online på en social medie profil? Eller bare på det hele som hos FASTCOM.

Det stiller krav til at et logo skal være et praktisk anvendeligt værktøj for din forretning. Derfor er en brandbibel et godt værktøj. Den kan være ganske simpel og bestå af farver, typografi og billedstil.

768 Astral copy

ASTRAL 5-stjernet restaurant
Logo som udskåret metalskilt ved indgangen til restauranten.

768 Cibid copy

CiBiD GROUP står bag forskellige CBD produkter, her CIBiDVITA.
Logo symbolet bruges aktivt på emballagen og ses i sin helhed,
når æskerne roteres på hylden.

ATRYN nyt Thrombose medicin fra LEO Pharma.
Til lanceringsmaterialet anvendes logo i beskåret form som præg på stofmappe
med detailer og information.

1024 _fc_ny

FASTCOM udvikler højteknologiske tags til overvågning af cargo og livestock
Produkterne hedder: MicroTAG, E-seal, GGT og ActiveAnimalTAG. Logoet er designet således at nye produkter nemt kan brandes, når portføljen udvides.
Forklarende infografik går igen på alle salgsmaterialer.

Har du brug for et logo og en grafisk identitet, så kontakt mig:
T: + 45 22 32 88 47

Designeriet  Ulla Korgaard 
Æblestien 1, 4tv  2300 København S.
CVR: 26  95  11  51

Email: ulla@designeriet.com

Tlf:  22  32  88  47

Hits: 337