Logo design og visuel identitet

Jeg har udviklet visuelle identiteter og designet logos til forskellige virksomheder. Herunder ses eksempler fra medicinal-, matematik-, biotek-, økonomi- og restaurations- branchen. Og en enkelt lufthavn.

logo design

Medicinsk canabis – renset for de euforiserende stoffer er CiBiD udvundet af danske hampplanter og derfor helt naturligt. Logosymbolet er en forenkling af et hampblad og farven en ren og sanitær grøn.

Et samarbejde med MarketingSelector

logo design fastcom

Fastcom – RDF teknologi til højteknologiske chips, der kan overvåge cargo undervejs i transporten og livestock på markerne. Denne information transmitteres  tilbage til afsenderen.

logo design atryn

Et critical care produkt mod thromobose Indikationen, virkningen og produktet er kompleks og logo henvender sig til speciallæger og KOL. Derfor har dette logo et mere køligt udtryk, og symbolet viser et detaljeret net.
LEO Pharma.

logo design hobart airport

Hobart International Airport kombinerer grafisk en hale fra Tasmaniens nationaldyr, Den Tasmanske Djævel, med kursivskrift for at vise fart og bevægelse.

logo design

Matematik på arbejde er titlen på en ny serie undervisningsfilm om danske virksomheder som NOVO, TICRA, DMI m.fl. og den matematik, de anvender. Logo udgør en visuel abstraktion over matematik.

logo design

5-stjernet restaurant Astral i Sydney fik et minimalistisk logo, der er spinkelt og elegant i sit udtryk. Skriften er tegnet specielt til logo.

Hvordan skal logo anvendes – og er det nemt at bruge?

I processen med at designe et logo og udvikle et nyt brand lytter jeg til hvilke mål, du har. Hvem ser og bruger logoet, hvordan opleves hele brandet og hvor bliver det set?

Når jeg designer logo og visuelle identiteter, er det vigtigt at et logo er praktisk anvendeligt. En lang og kompliceret design manual er svær at forholde sig til. Et effektivt logo, er et logo, der er nemt at bruge – også for en ekstern leverandør. Derfor leverer jeg altid logo i forskellige relevante versioner til online, tryk og skærm.

Logo'ets grafisk udforming

For at finde det mest relevante og unikke udtryk, analyserer jeg visuelt og kommunikativt  konkurrenter og markedspladsen. Der er mange muligheder for den grafiske udformning. Skal logoet have sit eget symbol som thrombose medicinen, ATRYN, eller en markant minimalistisk typografi som ASTRAL Restaurant?

logo design

ATRYN nyt Thrombose medicin fra LEO Pharma.
Til lanceringsmaterialet anvendes logo i beskåret form som præg på stofmappe med detailer og information.

logo design

ASTRAL 5-stjernet restaurant i Sydney
Logo som udskåret metalskilt ved indgangen til restauranten.

Hvor lang tid holder et logo?

Et logo skal have en visuel holdbarhed, der kan følge med virksomhedens vækst. Ofte skal der være plads til co-branding og flere produktlinier – som hos CiBiD med produkterne CiBiDVITA.

logo design emballagedesign

CiBiD GROUP står bag forskellige CBD produkter
Logo symbolet bruges aktivt på emballagen og ses i sin helhed,
når æskerne roteres på hylden.

Omfatter logo subbrands?

Samhørigheden er stor ved et logo, der kan udvides på subbrands som hos Fastcom.

FASTCOM udvikler højteknologiske overvågning af cargo og livestock Produkterne hedder: MicroTAG, E-seal, GGT og ActiveAnimalTAG.

Hvor mange forskellige medier skal vise logo?

For at opnå størst synlighed, skal et logo fungerer på sociale medier. Et enkelt og unikt symbol er anvendeligt og nemt at afkode på mange forskellige medier.

logo design og visuelt identitet til matematik

Med matematik på arbejde – inddrag virksomhederne i undervisningen
Danske virksomheder som NOVO, TICRA og BIC fortæller på video, hvordan de anvender matematik i virksomheden.
Der er udviklet undervisningsmateriale samt Sociale Medier som Facebook, Instragram profiler og LinkedIn.

Er logo altid højtideligt?

Er din virksomhed, produkt eller service uhøjtidelig? Så udtrykker en enkel streg og legnede animation positivitet og dynamik.

Udeliv med indlevelse
Naturvejleder Lenette Schunck arrangerer forskellige svampe- og vandreture.

Logo til en start up

Visitkort til start up

Læs hvordan businesscoach Anette Riis blev synlig med sit første logo.

Skal jeg hjælpe dig med at design et nyt logo eller revitalisere et eksisterende brand?
E-mail: Ulla@designeriet.com

Designeriet · Ulla Korgaard · Æblestien 1· 4 sal · 2300 København S · T: 22 32 88 47 · ulla@designeriet.com · CVR 26951151