Jeg illustrerer og leverer content til sociale medier

Redaktør for designfaglig profil på Instagram under Dansk Journalistforbund

SoMe illustrationer instagram content
I 2020 var jeg redaktør for Visuelt Forums Instagram (VIF). Det er en specialgruppe af Grafiske designere og Illustratorer under Dansk Journalistforbund. Min rolle var at skabe en profil, der inspirerer, engagerer og synliggør medlemmerne.
Jeg interviewede medlemmer, skrev fagligt content og tegnede mobilvenlig grafik. Jeg kontaktede fagspecialister, der leverede indhold om typografi og bogdesign.
Resultat: Over 200 % flere følgere, større synlighed og et øget engagement fra medlemmer.
SoMe illustrationer instagram content

For at skabe en tydelig identitet er Illustrationsstilen “moderne retro” – enkle og uhøjtidelige motiver i afstemte farver.

Kampagne til sociale medier om erhvervsskolerne

Skolehjem er ukendte for de fleste
Erhvervsskolerne har brug for flere elever og at øge kendskabet til fordelene ved at bo på et skolehjem under uddannelsen.
Jeg tegnede en række enkle, farverige og humoristiske illustrationer, der var synlige i et lille format.
Resultat: Kampagnen kørte som målrettede Facebook annoncer og profilering via  topbanner, opslag og som Instagram posts og på ditbarnsfremtid.dk. Tekstforfatter er Bo Feierskov

Vi er meget taknemmelige for Ullas mange bidrag og er top imponerede over hendes evne til at formidle budskaber med farver, streger og illustrationer.

Kira Gilling Hansen, DitBarnsFremtid, Region Midt

Skal jeg hjælpe dig med grafik til sociale medier?
Send mig pr email Ulla@designeriet.com

Designeriet · Ulla Korgaard · Nørrebrogade 5C · Baghuset 2 sal · 2300 København S · T: 22 32 88 47 · ulla@designeriet.com · CVR 26951151