Er du nystartet, skal du være synlig

Når du starter ud som selvstændig, får du brug for værktøjer, så du kan begynde at markedsføre din virksomhed. Du skal sikkert have et visitkort, e-mail afsender, social medie profil og salgsmaterialer.

logo design

“Jeg ville give min virksomhed en stærk start med et professionelt marketingmateriale, derfor valgte jeg Ulla til at stå for alt fra idé til produktion. Og alt har været fantastisk!”

Anette Riis

Visitkort til start up

ANETTE RIIS, ABCC

Logo og grafisk identitet til nystartet virksomhed

Vi starter med et logo og et grafisk udtryk, der matcher din forretning. Hvordan skal dine fotos eller billeder se ud? Hvilke farver og skrifter passer til dig?

Jeg har hjulpet coach Anette Riis med design af den grafiske identitet til hendes coaching og kommunikationsvirksomhed, “ABCC”.

Det grafiske udtryk til ABCC er helt unikt. Grafikken symboliserer de mange facetter ved livet, coaching og udvikling. Grafikken fremstår forskellig alt efter, hvordan den beskæres og den anvendes i alle elementer inkl. website. Det er en enkel måde at skabe en langtidsholdbar identitet, som Anette selv kan arbejde videre med i takt med at hendes forretning vokser.

Se mere om ABCC coaching her

For at høre mere om hvordan du får dit eget brand, så kontakt mig:
Ulla@designeriet.com

Q&A med Anette Riis fra ABCC

Hvorfor har du valgt Ulla og designeriet?
Ulla gik fra begyndelsen ind i det arbejde, jeg udfører. Hun forstod derfor hurtigt min forretning, hvilket også afspejlede sig i de tre udkast til design, som Ulla lavede på baggrund af vores snak om ABCC. Med de tre forskellige visualiseringer af mit coachingarbejde, fik jeg også stillet det underliggende spørgsmål: Hvad vil du være for hvem? For det sætter et godt design også spot på.

Hvad tilbyder du i ABCC coaching?
Det, der driver mig, er at gøre folk handledygtige, så de bliver empowered i deres eget liv. Det er uanset, om du vil sætte yderligere skub i din karriere, arbejde med udfordringer i dit liv eller finde frem til det betydningsfulde i din tilværelse. Derudover har jeg også fokus på at styrke teams, så de fx finder flere muligheder.

Hvilke elementer fik du udarbejdet
Typografisk logo
Farver, typografi og fotostil
En fleksibel grafisk illustration
Visitkort
PowerPoint template
LinkedIn profil
Letter head
Postkort og julekort

Hvordan bruger du elementerne?
I alt jeg laver, så der er en konsistens igennem mit visuelle udtryk og dermed genkendelighed. Jeg er glad for, at det var på plads fra begyndelsen, så der hele vejen igennem har været et professionelt udtryk.

Designeriet · Ulla Korgaard · Nørrebrogade 5C · Baghuset 2 sal · 2300 København S · T: 22 32 88 47 · ulla@designeriet.com · CVR 26951151